Sprekers

Jessica Bakker, verpleegkundig specialist intensieve zorg
Allerzorg

Jessica Bakker, verpleegkundig specialist intensieve zorg, aandachtsgebied dermatologie, sinds 2015 bij Allerzorg, specialistische thuiszorg.
2010-2015 Werkzaam als VS poli dermatologie HMC
Voorzitter WCS commissie dermatologie


Drs. Michelle Kromhout, specialist ouderengeneeskunde, kaderarts psychogeriatrie, trainer, consultant & projectmanager
Tolokku en LUMC

Michelle Kromhout is specialist ouderengeneeskunde en kaderarts psychogeriatrie gespecialiseerd in probleemgedrag bij mensen met dementie en in het verleden betrokken geweest bij de eerste ontwikkeling van de WZD. Momenteel is ze werkzaam als promovenda naar probleemgedrag bij mensen met dementie bij het LUMC en als trainer, consultant en projectleider bij Tolokku waar ze organisaties ondersteunt in het verbeteren van de kwaliteit van zorg.


Janita Glastra-Zwiers MSc MANP, verpleegkundig specialist
Stichting Epilepsie Instellingen Nederland

Sinds 2006 werkzaam in de epilepsiezorg, sinds 2012 als verpleegkundig specialist. Aandachtsgebied is epilepsie bij mensen met een verstandelijke beperking, neuromodulatie en seksualiteit bij epilepsie. In 2007 afgestudeerd als hbo-verpleegkundige, nadien de master verplegingswetenschap afgerond aan de Universiteit Utrecht en vervolgens de MANP aan de Hogeschool Utrecht. Geeft diverse scholingen binnen de eigen organisatie en extern bij (landelijke) scholingsdagen en symposia.

 

Drs. Jag Muthu, huisarts en kaderarts ouderenzorg
Huisartsenpraktijk Muthu

Ik ben 15 jaar werkzaam als huisarts in Ede. In 2013 heb ik mijn kaderopleiding in ouderenzorg afgerond. Als kaderarts ben ik regionaal betrokken voor overleg en ondersteuning voor collega huisartsen. Ik vind het erg leuk om onderwijs te geven. Dit doe ik regionaal voor huisartsen/aios, verpleegkundige en doktersassistente.


Robert de Hoog specialist sensorische informatieverwerking en fysiotherapeut
Prikkelcoach/ CCE/ AKK/ Squease

Robert is specialist sensorische informatieverwerking en fysiotherapeut en werkt als zelfstandige onder de naam Prikkelcoach, is auteur van 'Prikkels in de groep!', als docent werkzaam bij Anders Kijken naar Kinderen en als adviseur bij Squease drukvesten. Robert is CCE-consulent en werkt daar samen met alle disciplines in de zorg.